Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: “ΒΟΜΒΕΣ” ΚΟΥΓΙΑ: Καταγγέλλει Πατρινό δικηγόρο και μιλά για δύο Πατρινές γιατρίνες!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: “ΒΟΜΒΕΣ” ΚΟΥΓΙΑ: Καταγγέλλει Πατρινό δικηγόρο και μιλά για δύο Πατρινές γιατρίνες!

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: “ΒΟΜΒΕΣ” ΚΟΥΓΙΑ: Καταγγέλλει Πατρινό δικηγόρο και μιλά για δύο Πατρινές γιατρίνες!

Καταγγέλλει τους δικηγόρους του κ. Δασκαλάκη και τον κ. Δασκαλάκη γιατί διανέμουν υλικό από την δικογραφία όπως τα sms που έδωσαν σε κάποιους δημοσιογράφους (μεταξύ αυτών και ο Πατρινός Δημήτρης Καράμπελας).

 Αλλά δηλώνει ότι δύο Πατρινές γιατρίνες εξέθεσαν την ανάκριση. Είπε συγκεκριμένα: “Είμαι σίγουρος ότι η διαρροή έχει γίνει από τους δικηγόρους του κ. Δασκαλάκη. Οτι έχει διαρρεύσει, είναι διαρροή από την δοκογραφία και τιμωρείται. Οτι έγινε με τους δικηγόρους που προέτειναν κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές συνεχίζεται. Η παρανομία θα σταματήσει σήμερα και θα ζητήσουμε από την κυρία Πρόεδρο, και θα καταγγείλλουμε και πρόσωπα. Την απόφαση θα λάβει το Δικαστήριο. Δεν μπορεί να γίνονται δύο παράλληλες δίκες. Μία στο δικαστήριο και μία από τηλεοπτικές εκπομπές. Και να δηλητηριάζεται η κοινωνία”!

Θα κάνουμε και έναν σχολιασμό για τις δύο γιατρίνες από την Πάτρα την κυρία Ηλιοπούλου και την κυρία Γράψα οι οποίες αποκάλυψαν πως οι ερωτήσεις στην ανάκριση ήταν στοχευμένες κατά της κυρίας Πισπιρίγκου. Μόνες τους εξέθεσαν την ανάκριση. θα θέσω ακόμη και θέμα παραίτησής μου αν το Δικαστήριο δεν λάβει θέση”!

Έχει διαβαστεί 269 φορές