Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Σοκ στην Πάτρα: Ένας νεκρός, ένας πολύ βαριά βαριά τραυματίας από την πτώση γέφυρας στην Περιμετρική- Φόβοι και για άλλους εγκλωβισμένους- LIVE ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Σοκ στην Πάτρα: Ένας νεκρός, ένας πολύ βαριά βαριά τραυματίας από την πτώση γέφυρας στην Περιμετρική- Φόβοι και για άλλους εγκλωβισμένους- LIVE ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

από Lepanto RTV
Σοκ στην Πάτρα: Ένας νεκρός, ένας πολύ βαριά βαριά τραυματίας από την πτώση γέφυρας στην Περιμετρική- Φόβοι και για άλλους εγκλωβισμένους- LIVE ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Στη Διοδώρου

Στο σημείο της τραγωδίας μετέβησαν επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς και ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Κώστας Σβόλης.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Στην Πάτρα βρίσκεται και η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου. Αναμένεται να ακολουθήσει σύσκεψη. Οι τραυματίες φέρονται να υπερβαίνουν τους 10 εκ των οποίων οι 6 έχουν διακομιστεί  στο Ρίο και οι 4 στον Άγιο Ανδρέα εκ των οποίων ο ένας, 21 ετών, είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου. Στο σημείο βρίσκεται ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος  και ο Ερυθρός Σταυρός.

ΝΕΟΤΕΡΟ:  Από τα πρώτα λεπτά, μετά την τραγωδία με την κατάρρευση τμήματος της γέφυρας της μεγάλης περιμετρικής στην οδό Διωδόρου, στα Μποζαΐτικα, βρίσκεται επί τόπου αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

ΝΕΟΤΕΡΟ Πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο και ενώ έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία απεγκλωβισμού το χώρο θα επισκεφθεί κλιμάκιο του ΤΕΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Αϊβαλή μαζί με εξειδικευμένους μηχανικούς στο αντικείμενο των γεφυρών.

ΝΕΟΤΕΡΟ  Σε σχετική ανακοίνωση από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αναφέρεται: “Σε σχέση με την κατάρρευση της υπό κατασκευήν γέφυρας της μεγάλης περιμετρικής Πατρών στα Μποζαΐτικα (Τόφαλος), η ΠΔΕ δεν έχει ανάμειξη ή αρμοδιότητα. Πρόκειται για έργο της παραχωρησιούχου Ολυμπίας Οδού. Η ΠΔΕ έχει ζητήσει ενημέρωση από το υπουργείο Υποδομών και την παραχωρησιούχο” αναφέρει σε μία πρώτη ενημέρωση η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

ΝΕΟΤΕΡΟ Οδηγός που πέρασε από το σημείο το πρωί λέει στο thebest.gr ότι το σημείο ήταν γεμάτο απο Ρομά που ετοιμάζονταν να πάρουν τα σίδερα από τις εργασίες που εκτελούνται στο σημείο. 

ΝΕΟΤΕΡΟ Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτω από τη γέφυρα υπάρχουν άτομα. Επικρατεί  πολύ μεγάλη αναστάτωση από τους συγγενείς τους που διαμαρτύρονται για παντελή έλλειψη μέτρων ασφαλείας.



Έχει διαβαστεί 236 φορές