Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Σοκαρισμένη η Πάτρα: Τρεις πνιγμοί σε παραλίες – 4 θάνατοι μέσα σε 24 ώρες
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Σοκαρισμένη η Πάτρα: Τρεις πνιγμοί σε παραλίες – 4 θάνατοι μέσα σε 24 ώρες

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Σοκαρισμένη η Πάτρα: Τρεις πνιγμοί σε παραλίες – 4 θάνατοι μέσα σε 24 ώρες

Τραγωδίες

Μαύρη εβδομάδα για την Πάτρα και την Αχαϊα. Τρεις θάνατοι από πνιγμό μέσα σε 24ώρες και μια «βουτιά» θανάτου στο παλαιό λιμάνι.

Σοκαρισμένοι σήμερα το πρωί, δεκάδες λουόμενοι στην ακτή του Δρεπάνου, είδαν να ξεβράζεται πτώμα άνδρα, που ανήκει σε 70χρονο κάτοικο της περιοχής, τον οποίο αναγνώρισε ο γιος του. Η οικογένειά του τον αναζητούσε σε διπλανή παραλία.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Το σημερινό μπάνιο του στη θάλασσα έμελλε να είναι το τελευταίο.

Ο σημερινός πνιγμός είναι ο τρίτος μέσα σε 24 ώρες, αφού το μεσημέρι της Τρίτης πνίγηκε στη θαλάσσια περιοχή των Βαλιμίτιικων Αιγίου ένας 78χρονος. Ο άνδρας κατοικούσε στον Περισσό Αττικής. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας για νεκροψία νεκροτομή.

Επιπροσθέτως, χθες το πρωί, ηλικιωμένος μοναχός πνίγηκε στην παραλία Τσαούση, ενώ ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται, αν συνυπολογίσουμε τον 66χρονο που πήρε φόρα και έπεσε με το αυτοκίνητό  του στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, χθες το πρωί.

 

 

 

Έχει διαβαστεί 2962 φορές