Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Στην Αιγιάλεια ο Βασίλης Κικίλιας στις 26 Ιουνίου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Στην Αιγιάλεια ο Βασίλης Κικίλιας στις 26 Ιουνίου

από Lepanto RTV
Στην Αιγιάλεια ο Βασίλης Κικίλιας στις 26 Ιουνίου

Στις 8 το βράδυ

Την τακτική συνεδρίαση του Ιουνίου πραγματοποίησε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αποθανόντος πρώην Πρωθυπουργού και Επίτιμου Προέδρου της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και η συνεδρίαση ξεκίνησε με αναφορές στην προσωπικότητα και το έργο του σημαντικού αυτού πολιτικού προσώπου που με τη δράση του και την πολιτική του διαδρομή χαρακτήρισε την πολιτική ζωή του τόπου για πολλές δεκαετίες.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Βασίλης Σταθακάρος ενημέρωσε όλα τα μέλη του οργάνου για το περιεχόμενο της επιστολής του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης Αχαΐας κ. Διονύση Γκοτσούλια, η οποία αφορά τις κεντρικές πολιτικές κατευθύνσεις του κόμματος στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Οριστικοποιήθηκε η πραγματοποίηση των περιοδειών κλιμακίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. στις Δημοτικές Ενότητες Συμπολιτείας και Ερινεού, οι οποίες θα υλοποιηθούν εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος και έτσι θα ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των επαφών στο σύνολο του Δήμου Αιγιαλείας.

Στα πλαίσια των δράσεων της Οργάνωσης και κατόπιν σχετικής εισήγησης του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο αποφασίσθηκε η πραγματοποίηση πολιτικής συγκέντρωσης - εκδήλωσης για τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, στις 8.30΄ το βράδυ, στο χώρο του ξενοδοχείου Long Beach, στο Λόγγο Αιγιαλείας.

Επίσημος προσκεκλημένος θα είναι ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., Βουλευτής Α΄ Αθηνών και πρώην Υπουργός κ. Βασίλης Κικίλιας.

Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Κικίλια στην περιοχή μας θα οριστικοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών και θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας θα είναι ανοικτά σε καθημερινή βάση από 19:30’ έως 21:30’ για την καλύτερη ενημέρωση και οργάνωση της εν λόγω εκδήλωσης.

Πηγή: filodimos.gr

Έχει διαβαστεί 1397 φορές