Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Συνάντηση Δήμαρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Συνάντηση Δήμαρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Συνάντηση Δήμαρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας

Συμφωνήθηκε ότι η επαφή των δυο πλευρών οφείλει και θα είναι συνεχής, δημιουργική και ουσιαστική για την ανάπτυξη της Δυτικής Αχαΐας.

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη Νεκτάριο και στην συνέχεια με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Ζαΐμη Φωκίωνα είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Αλεξόπουλος Γρηγόρης.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε στον Περιφερειάρχη το πλάνο του σε σχέση με την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για την επόμενη πενταετία, ζητώντας παράλληλα την συνεργασία και την συνδρομή της Π.Δ.Ε. τόσο σε επίπεδο των υπηρεσιακών αναγκών όσο και σε επίπεδο κοινής πολιτικής διεκδίκησης.

Υπάρχει συναντίληψη και από τις δυο πλευρές ότι ως εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού είναι απαραίτητη η συνεργασία, θέτοντας ως πρώτο μέλημα την ικανοποίηση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε η κοινή δράση των δυο πλευρών, έτσι ώστε την επόμενη πενταετία να έχουμε την όσο δυνατόν καλύτερη διαχείριση των διεκδικούμενων και υπαρχόντων πόρων (Εθνικών και Ευρωπαϊκών) για την επίτευξη των στόχων που θα εξειδικευτούν το επόμενο διάστημα για την Δυτική Αχαΐα.

Με τον κ. Ζαΐμη ο κ. Αλεξόπουλος συζήτησε τα επόμενα βήματα συνεργασίας στα θέματα αρμοδιότητας του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, προτάσσοντας για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα την Πολιτική Προστασία και τα μείζονα θέματα του Λιμενικού καταφυγίου και οικισμού Αλυκών, όπως και τα θέματα διαχείρισης, στήριξης και συνεργασίας με την ΒΙΠΕ.


Έχει διαβαστεί 111 φορές