Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Συνάντηση του αν. Περιφερειάρχη, Χαράλαμπου Μπονάνου, με στελέχη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Συνάντηση του αν. Περιφερειάρχη, Χαράλαμπου Μπονάνου, με στελέχη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους.

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Συνάντηση του αν. Περιφερειάρχη, Χαράλαμπου Μπονάνου, με στελέχη του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους.

Τη νεότερη γενιά που ανέλαβε το τιμόνι του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους υποδέχθηκε στο γραφείο του, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος, την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.

Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Παντελής Παντέλογλου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Ευρωπαϊκής Συνάντησης Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio, Μανώλης Μελισσουργός, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενημέρωσαν για την επιτυχημένη πορεία του φεστιβάλ, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που ετοιμάζουν για το 2024 και αφορούν πολλές πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς και για τα project που βρίσκονται σε φάση ωρίμανσης με στόχο την ανάδειξη της Δυτικής Ελλάδας σε πρωταγωνιστή της εγχώριας και της διεθνούς σκηνής του οπτικοακουστικού κλάδου.

Ο κ. Μπονάνος αναφέρθηκε στη σταθερή στήριξη του Φεστιβάλ από την Περιφερειακή Αρχή, με την Προγραμματική Σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ των δυο φορέων, να βρίσκεται σε ισχύ. Τέλος ενημέρωσε τα δυο στελέχη του Φεστιβάλ για την έναρξη λειτουργιάς του Film Office της ΠΔΕ, ως ένα ακόμα εργαλείο της τοπικής αυτοδιοίκησης, που στόχο έχει να συμβάλει και να βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην επιτυχημένη υλοποίηση των δράσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους.


Έχει διαβαστεί 428 φορές