Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Πατρών - Κορίνθου: Πιο άνετο το ταξίδι προς Πάτρα - Συνεχίζεται το μαρτύριο στην αντίθετη κατεύθυνση
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πατρών - Κορίνθου: Πιο άνετο το ταξίδι προς Πάτρα - Συνεχίζεται το μαρτύριο στην αντίθετη κατεύθυνση

από Lepanto RTV

Σε λειτουργία το τμήμα Κιάτο - Ξυλόκαστρο μηκους 9 χλμ

Το νέο τμήμα της Ολυμπίας Οδού απολαμβάνουν αυτές τις ημέρες που η κίνηση είναι αυξημένη, εξαιτίας της εξόδου των εορτών,  οι εκδρομείς που χρησιμοποιούν την Κορίνθου - Πατρών. Όπως μάλιστα περιέγραφαν στο tempo24.gr, πρόκειται για 9 χλμ άνετης οδήγησης που ...μπερδεύουν τον οδηγό, γιατί χωρίς μονοδρομήσεις και κορίνες, ο δρόμος δίνει την αίσθηση πως οδηγείς προς Αθήνα και όχι προς Πάτρα.

Πρόκειται για το τμήμα, με κατεύθυνση προς Πάτρα, Κιάτο-Ξυλόκαστρο, μήκους 9 χλμ, του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών (Ολυμπία Οδός), το οποίο έχει παραδοθεί εδώ και μερικές ημέρες στην κυκλοφορία.

Καθώς, ο αυτοδικητόδρομος είναι ...λειψός, αφού οδηγώντας προς Αθήνα, παραμένουν τα μονοδρομημένα τμήματα με κορίνες, συνθήκες που είναι βέβαιο πως θα δυσκολέψουν την επιστροφή των εκδρομέων στην πρωτεύουσα. 

Σύμφωνα πάντως  με την κοινοπραξία Ολυμπία Οδός, συνολικά το τμήμα Κιάτο-Ξυλόκαστρο θα παραδοθεί στην κυκλοφορία, μέσα στον Ιανουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αυτοκινητόδρομος έχει αποπερατωθεί σε ποσοστό 88%, με το σύνολό του να αναμένεται ότι θα παραδοθεί σε λειτουργική κυκλοφορία τέλος Μαρτίου, αλλά θα υπολείπεται η κατασκευή ορισμένων τμημάτων τα οποία - σύμφωνα με την κοινπραξία της Ολυμπία΅Οδού -  δεν θα εμποδίζουν τη χρήση του οδικού άξονα.

Έχει διαβαστεί 1388 φορές