Αρχική Ειδήσεις Τοπικά «Δεδομένη η κάθοδος Μπακαλάρου για τον Δήμο Πατρέων» - Όλες οι εξελίξεις για τις υπόλοιπες υποψηφιότητες
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

«Δεδομένη η κάθοδος Μπακαλάρου για τον Δήμο Πατρέων» - Όλες οι εξελίξεις για τις υπόλοιπες υποψηφιότητες

από Αλέξανδρος Κογκόλης

Ενόψει των εκλογών του Μαϊου

Δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του επιχειρηματία και προέδρου της Παναχαϊκής, Κώστα Μπακαλάρου, για τον Δήμο Πατρέων.

Σύμφωνα με στενούς κύκλους του κ. Μπακαλάρου, η υποψηφιότητά του προκύπτει από τη θέληση της ίδιας της κοινωνίας, ενώ ταιριάζει με την οπτική της ηγεσίας της ΝΔ ως προς τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, για αυτόνομους και ανεξάρτητους δήμους.

«Τα μηνύματα που λαμβάνει ο κ. Μπακαλάρος είναι θετικά, ενώ ουδέποτε υπήρξε αλλαγής κατεύθυνσης από την αρχική, δηλαδή την κάθοδό του για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, απέναντι στον ‘δυνατό’ Κ. Πελετίδη. Είναι ο μόνος που μπορεί να τον κερδίσει», σημειώνουν συνεργάτες του Κώστα Μπακαλάρου.

Σημειώνουμε πως, η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα στους Δήμους, αλλά στηρίξεις, όπως και στην Πάτρα. Υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο Κ. Χριστόπουλος, ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Σπύρο Πολίτη, εάν η ΝΔ δεν στηρίξει άλλο πρόσωπο, αλλά και από τον πρώην βουλευτή Ν. Παπαδημάτο, εάν και εφόσον η υποψηφιότητά του λάβει το «πράσινο φως» από την Αθήνα.

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως, στο στρατόπεδο Μπακαλάρου υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία και για τη στήριξη και από τη ΝΔ, ενώ λέγεται πως η υποψηφιότητά του μπορεί να υποστηριχθεί από πολίτες ανεξαρτήτου ιδεολογικής προέλευσης.

Σύμφωνα τέλος με πληροφορίες του Lepanto, αναμένεται έρευνα από τοπική δημοσκοπική εταιρεία, της οποίας τα στοιχεία θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, όχι όμως εν πολλοίς ως προς τις τελικές αποφάσεις υποψηφιοτήτων

Έχει διαβαστεί 1535 φορές