Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Έκοψαν πίτα οι Κλεπαϊτες
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Έκοψαν πίτα οι Κλεπαϊτες

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Έκοψαν πίτα οι Κλεπαϊτες

Ευρεία συμμετοχή

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία 130 Κλεπαϊτών, με ιδιαίτερη συμμετοχή της νεολαίας, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα Κ.Ε.Φ.Ο. του Δήμου Βύρωνα, στον Καρέα, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και η Ετήσια Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Σωτήριος Ζωγανάς, αναφερόμενος στη δραστηριότητα του Δ.Σ. του Συλλόγου στην χρονιά που πέρασε, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στην μεγάλη, πριν δύο χρόνια, καταστροφική κατολίσθηση της Κάτω Συνοικίας, στη γενέτειρα Κλεπά της Ορεινής Ναυπακτίας, όπου καταστράφηκαν εντελώς και άλλα υπέστησαν σοβαρές ζημιές πολλά σπίτια και καταστήματα και έκτοτε δεν πραγματοποιήθηκαν τα έργα στήριξης, όπως πρότεινε, έγκαιρα με μελέτες του το Ι.Γ.Μ.Ε., με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν πλέον οι κάτοικοι και ολόκληρος ο οικισμός.

Καυτηρίασε έντονα τους κρατικούς φορείς ( Κυβέρνηση – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος – Δήμο Ναυπακτίας ) για την μη αποτελεσματικότητά τους, για την ασφάλεια των κατοίκων και του ολόκληρου πλέον του οικισμού και συγχρόνως δήλωσε ότι το Δ.Σ. θα συνεχίσει τις προσπάθειές του με παρεμβάσεις και οτιδήποτε άλλο κρίνει σκόπιμο για την διάσωση της Κλεπάς, καθώς επίσης θα παρέχει, όπως το έπραξε δύο χρόνια και οποιαδήποτε συμπαράσταση στον Δήμο Ναυπακτίας που θα ζητηθεί.
Επίσης κάλεσε τα μέλη του Συλλόγου και ΟΛΟΥΣ τους Κλεπαϊτες , να συνεχίσουν να είναι ενεργοί κοντά στον Σύλλογο, για την επίτευξη των στόχων του και ιδιαίτερα του μεγάλου προβλήματος της διάσωσης του χωριού.

Μετά το τέλος του απολογισμού, στον σύντομο χαιρετισμό τους, όλοι οι επίσημοι παρευρισκόμενοι, εξήραν την δραστηριότητα του Δ.Σ. του Συλλόγου, υποσχόμενοι την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Μετά τις θετικές τοποθετήσεις των μελών του Συλλόγου στον απολογισμό δράσης του Δ.Σ., εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση, ΟΜΟΦΩΝΑ ο Διοικητικός Απολογισμός του Δ.Σ., καθώς επίσης και το σχέδιο ψηφίσματος που κατατέθηκε από του Δ.Σ., με την εντολή να αποσταλεί αρμοδίως. ( Το ψήφισμα θα δημοσιοποιηθεί σύντομα, μετά, για λόγους δεοντολογίας, την αποστολή του αρμοδίως. )

Τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι, γεύτηκαν τα εδέσματα του πλούσιου μπουφέ που φρόντισε το Δ.Σ του Συλλόγου.

 

Έχει διαβαστεί 1555 φορές