Διαβάστε αυτή την Παρασκευή 09-06-2023 στην εφημερίδα Ναυπακτία:
Περιφερειακός Ναυπάκτου: αφέθηκε στην τύχη του
Καμία σοβαρή παρέμβαση στον οδικό άξονα – καμία μέριμνα από την Πολιτεία. Ιστορική αναδρομή σε ένα σύγχρονο γεφύρι της Άρτας..
Τον δικό τους αγώνα δίνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Ναυπακτίας προκειμένου να συμπληρώσουν τα κενά στα ψηφοδέλτιά τους, κενά που πρέπει να καλύπτονται καθώς οι δημοτικές παρατάξεις μπαίνουν στην τελικά ευθεία και απομένουν οι εκλογές του Οκτωβρίου για να δούμε ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα.
Εντείνεται η αγωνία των κατοίκων και των επαγγελματιών του δημοτικού διαμερίσματος Δάφνης Ναυπάκτου για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών στην παλαιά γέφυρα του Μόρνου. Σε δυναμικές κινητοποιήσεις καλεί και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεοφάνης Καλπακιώρης
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων του τοπικού διαμερίσματος Καλλιθέας στη περιοχή Κλοβίνο Δωρίδας πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Αντικείμενο της διαμαρτυρίας ήταν η εγκατάσταση μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας δίπλα στο νησί Πρασούδι.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοινή άσκηση ετοιμότητας που διοργανώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ναυπάκτου και συμμετείχε προσωπικό της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών καθώς και μέλη της Ελληνοαμερικανικής Ομάδας έρευνας και διάσωσης.
Αυτό το σαββατοκύριακο θα λάβει χώρα το 28ο συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας.
Στη Ναύπακτο θα χτυπάει η καρδιά της AHEPA Hellas το διήμερο 9-10 Ιουνίου, καθώς έχει προγραμματιστεί το 24ο πανελλαδικό συνέδριο της οργάνωσης.
Πυρκαγιά σημειώθηκε στον οικισμό Φραγκαιίκα της Τ.Κ. Μολυκρείου. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 5 υδροφόρα οχήματα και ένα εθελοντικό όχημα της Ελληνοαμερικανικής ομάδας έρευνας και διάσωσης . Στον Εισαγγελέα ο άνδρας που έβαλε την φωτιά.
Ξεκινάει ο διαγωνισμός για το Βοτανικό Κήπο Πενταγιών.
Ένα έργο ανάπτυξης για την ορεινή Δωρίδα.
Αυτά και άλλα πολλά από την επικαιρότητα, μόνο στην Ναυπακτία press, την δική σας εφημερίδα.
Το Πυροσβεστικό Σώμα στην Ηλεία δέχεται ισχυρό πλήγμα, καθώς ύστερα από την διαδικασία ολοκλήρωσης των αιτήσεων συμμετοχής για την προκήρυξη 2.500 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, 36 άτομα μένουν εκτός, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του σώματος.
Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε και το Μεσολόγγι. Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας, μετατρέποντας το ανοιξιάτικο τοπίο σε χειμωνιάτικο σκηνικό. Λευκό στρώμα κάλυψε δρόμους και χωράφια.
Δικογραφία σε βάρος ενός 50χρονου άνδρα έχει σχηματίσει το Α.Τ. Αγρινίου για περιστατικό που σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 31/3 σε χωριό του Ξηρομέρου.