Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ - ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ - ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ - ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ

Μέχρι τα τέλη Μαρτίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ύψος του έκτακτου δώρου Πάσχα και των αριθμό των δικαιούχων.

Με την ακρίβεια να επιμένει και πιέζει τα εισοδήματα των νοικοκυριών, στο τραπέζι βρίσκεται η χορήγηση μιας νέας έκτακτης ενίσχυσης στις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού το Πάχα, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

Την ίδια στιγμή, στις 22 Μαρτίου η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, ο οποίος θα βρεθεί πάνω από τα 800 ευρώ και θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Απριλίου.

Το «παράθυρο» ενός νέου «δώρου Πάσχα» στους ευάλωτους άνοιξε ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, αναφέροντας ότι είναι σε «συνάρτηση με την πρόοδο της οικονομίας».

Οι προϋποθέσεις

Η πορεία των φορολογικών εσόδων αλλά και η ανακοίνωση του ΑΕΠ του 2023 στις 7 Μαρτίου αναμένεται να «κλειδώσουν» τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τη χορήγηση μιας νέας έκτακτης ενίσχυσης στα ευάλωτα νοικοκυριά το Πάσχα. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με Τα Νέα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ύψος του επιδόματος και των αριθμό των δικαιούχων.


πηγή: newsbomb.gr

Έχει διαβαστεί 125 φορές