Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη

από Lepanto RTV
Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη

Στο μήνυμά του για την έλευση του νέου έτους, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής:

Από καρδιάς ευχές σε όλες και σε όλους, για μια χρονιά με υγεία και χαρά. Το 2024 ας σταθούμε ακόμα πιο κοντά ο ένας στον άλλον για μία κοινωνία ευημερίας και ισχυρής αλληλεγγύης.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!»

Με το κεφάλι χαμηλά και τα μανίκια ψηλά, συνεχίζουμε τη δουλειά. Ξέρουμε καλά πως τίποτα δεν επιτυγχάνεται μόνο γιατί το ελπίζουμε ή το ευχόμαστε. Έχουμε όμως μεγάλη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους αυτού του τόπου και στην ακατάβλητη δύναμη της ενότητας, της κοινής προσπάθειας για ένα καλύτερο μέλλον.

Κοινός μας στόχος η Δυτική Ελλάδα – «Ολυμπιονίκης» ανάπτυξης για όλους. Κοινό μας σύνθημα, το σύνθημα των Ολυμπιακών Αγώνων:

Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά!

«Ένας χρόνος τελειώνει και ένας άλλος αρχίζει…


Το 2023, ήταν ένας χρόνος δύσκολος για τον κόσμο αλλά και για την πατρίδα μας.


Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ωστόσο, σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου που γέννησε ελπίδες και ανέδειξε το μεγάλο μέγεθος των δυνατοτήτων του τόπου μας.


Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε ότι αφήνουμε στο παρελθόν τη Δυτική Ελλάδα ως πρωταθλήτρια ανεργίας, ως «άγονη γραμμή» για επενδύσεις και «άγνωστος τόπος» για τους πολλούς.



Υποδεχόμαστε το 2024, όχι μόνο με την αισιοδοξία που έτσι κι αλλιώς κάθε νέο φέρνει, αλλά με τη βεβαιότητα ότι έχουν τεθεί οι βάσεις για μία νέα εποχή ισχυρής ανάπτυξης.

Μαζί, ανοίγει και ένας νέος κύκλος στην διοίκηση της Περιφέρειας που ξέρουμε ότι θα μας βρει αντιμέτωπους με ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες, ευθέως ανάλογες της ισχυρής εντολής που λάβαμε από τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.



Έχει διαβαστεί 626 φορές