Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Σύλληψη στην Αμαλιάδα για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Τραυμάτισε γυναίκα με ψαλίδι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Σύλληψη στην Αμαλιάδα για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Τραυμάτισε γυναίκα με ψαλίδι

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Σύλληψη στην Αμαλιάδα για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Τραυμάτισε γυναίκα με ψαλίδι

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας και της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας

Mια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα προσέγγισε ημεδαπή γυναίκα που κινούταν πεζή, σε πεζοδρόμιο και με ψαλίδι που έφερε, την έπληξε και την τραυμάτισε στον αυχένα και στον βραχίονα. Η τραυματίας διακομίσθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας.

Στο πλαίσιο ερευνών, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, εντόπισαν την κατηγορούμενη σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του περιστατικού και την συνέλαβαν.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας / Παράλληλη έδρα Αμαλιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας.

Έχει διαβαστεί 220 φορές



  •