Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Τ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. ΜΕΛΙΓΔΗ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Τ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. ΜΕΛΙΓΔΗ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Τ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. ΜΕΛΙΓΔΗ

ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: "Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη του Ανδρέα Μελιγδή..."

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος παρέστησαν στην εκδήλωση του Α.Σ. Προμηθέας Πάτρας για την ονοματοδοσία της κεντρικής σάλας του Promitheas Park, η οποία πήρε το όνομα του προπονητή και επί σειρά ετών υπεύθυνου της Ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου Ανδρέα Μελιγδή.


Στο τέλος της ζεστής και συγκινητικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία πλήθους κόσμου και σύσσωμης της οικογένειας του τιμώμενου, ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης σε δήλωση του για τον Ανδρέα Μελιγδή που έφυγε από τη ζωή άδικα και πρόωρα πριν ένα χρόνο, ανέφερε:

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη του Ανδρέα Μελιγδή, ο οποίος δεν ήταν μόνο ένας καλός προπονητής με διακρίσεις, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Ήταν, όπως αναδείχτηκε και στη σημερινή εκδήλωση, καλός, ευγενής, σεμνός άνθρωπος, συγκροτημένος και άξιος παιδαγωγός. Είναι σημαντικό για το μέλλον της κοινωνία μας και κυρίως για τις νέες γενιές να τιμούμε κάθε άνθρωπο που αποτελεί χρηστό πρότυπο».

Ο Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος ο οποίος όπως είπε, όταν ο ίδιος απερχόταν του μπάσκετ, ο Μελιγδής επερχόταν και χαρακτήρισε το τιμώμενο πρόσωπο «Μπασκετικό διαμάντι».


Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Λιόλιος και ο

πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Νίκος Ζήσης με τους οποίους συναντήθηκαν και είχαν θερμή συζήτηση στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος.

https://lepantortv.gr/media/images/JHN_1542.JPG

https://lepantortv.gr/media/images/JHN_1363.JPG

Έχει διαβαστεί 411 φορές