Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: Ντελιβεράς παρένοχλησε εφοριακό! Αυτοϊκανοποιήθηκε μέσα σε υπηρεσία αφού έγλειψε… το καλαμάκι του καφέ της!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: Ντελιβεράς παρένοχλησε εφοριακό! Αυτοϊκανοποιήθηκε μέσα σε υπηρεσία αφού έγλειψε… το καλαμάκι του καφέ της!

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΡΑ: Ντελιβεράς παρένοχλησε εφοριακό! Αυτοϊκανοποιήθηκε μέσα σε υπηρεσία αφού έγλειψε… το καλαμάκι του καφέ της!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή διανομέα καφέ έγινε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης σε εφορία της Πάτρας.

Γυναίκα υπάλληλος παρήγγειλε καφέ από κατάστημα που βρίσκεται κοντά στην Υπηρεσία.

Λίγη ώρα αργότερα ο υπάλληλος έφθασε στο γραφείο της και την ώρα που της έδωσε την παραγγελία και πληρώθηκε, χάιδεψε τη γυναίκα στο χέρι.

Αποχωρώντας και χωρίς να έχει κάνει κάποια άλλη… πιο προχωρημένη κίνηση, η γυναίκα κατέβηκε στην είσοδο της Δημόσιας Υπηρεσίας και προσπάθησε να δει τις κινήσεις του. Όπως προέκυψε από το οπτικό υλικό, ο διανομέας κατά την αποχώρησή του και σε κάποιο σημείο του κτιρίου, αυτοϊκανοποιήθηκε!

Γυρίζοντας δε τις κάμερες πίσω, διαπίστωσε κάτι επίσης σοκαριστικό: O διανομέας φαίνεται να κρατά τον καφέ που ετοιμάζεται να της παραδώσει, αφαιρεί προσωρινά το προστατευτικό χαρτάκι, γλείφει το καλαμάκι, τοποθετεί και πάλι το προστατευτικό και στη συνέχεια ανεβαίνει για να της τον… παραδώσει.

Ύστερα από τις συγκεκριμένες διαπιστώσεις, η υπάλληλος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Αστυνομικοί πήγαν στην Υπηρεσία και έλεγξαν τις εικόνες τις οποίες τους υπέδειξε η γυναίκα και διαπίστωσαν με τα μάτια τους τι είχε συμβεί.

Γνωρίζοντας τα στοιχεία του υπαλλήλου, αφού άλλωστε τα είχε καταγγείλει η γυναίκα, λίγες ώρες αργότερα κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Του ζήτησαν, χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί το παραμικρό, να προσέλθει στο αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας για μία υποτιθέμενη εκκρεμότητά του. Αυτός πήγε και εκεί του ανακοινώθηκε πως συλλαμβάνεται. Στη συνέχεια μάλιστα παραδέχθηκε όλα όσα του αποδίδονταν.

Ο συλληφθείς φέρεται να είχε δημιουργήσει στο μυαλό του συγκεκριμένες εικόνες για την υπάλληλο και επέλεξε να τις συνδυάσει με το γλείψιμο στο καλαμάκι και το ελαφρύ χάιδεμα την ώρα που της παρέδιδε τον καφέ.

Όσο για τα υπόλοιπα, φρόντισε να τα κάνει… μόνος του σε χώρο που πίστευε πως δεν πρόκειται να τον αντιληφθεί κανείς παρότι βρισκόταν κοντά στην έξοδο, δεδομένου ότι η Υπηρεσία δεν είναι ανοιχτή για το κοινό και μέσα στο κτίριο βρίσκονται μόνο εργαζόμενοι.

Όπως είναι προφανές, οι προθέσεις αλλά και οι πράξεις του άνδρα αποσαφηνίστηκαν πλήρως, χάρη στην παρατηρητικότητα της υπαλλήλου, η οποία τον υποπτεύθηκε άνδρα και στη συνέχεια διαπίστωσε τα πάντα παρατηρώντας τις κάμερες της Δημόσιας Υπηρεσίας.

Μάλιστα το περιστατικό θα μπορούσε να έχει περάσει απαρατήρητο, δεδομένου ότι η κίνηση του άνδρα να την χαϊδέψει ίσως να μην την υποψίαζε αφού έγινε κατά τη διάρκεια της παράδοσης του καφέ και μπορεί να εκλαμβανόταν και ως τυχαίο.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας όπου ορίστηκε δικάσιμος για να δικαστεί και αφέθηκε ελεύθερος.


Έχει διαβαστεί 591 φορές