Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Σεπτεμβρίου στην περιοχή του ΣΚΑ, στη Ναύπακτο, σε καταυλισμό Ρομά.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 7 πυροσβεστικά οχήματα με συνολικά 14 πυροσβέστες, υπό τον συντονισμό του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Χάρη στην έγκαιρη και συντονισμένη επέμβασή τους, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν επεκταθεί στην παρακείμενη δασική έκταση, αποτρέποντας σοβαρότερες συνέπειες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κοντινή απόσταση από το σημείο της πυρκαγιάς βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις της δομής φιλοξενίας «Αλκυόνη».
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, δυο ανήλικοι, ηλικίας 15 και 14 ετών, διότι αφαίρεσαν από ηλικιωμένη που κινούταν πεζή το πορτοφόλι της, που περιείχε 30 ευρώ, τραπεζική κάρτα και έγγραφα